Зберігаємо вашу історію красиво.

• Пакет Мінімум. Вартість - 17 000 грн.:

- попередня зустріч та консультація;

- не більше 8 годин роботи* відеооператора (від зборів нареченої до першого танцю);

- два оператори;

- звук на банкеті/церемонії розпису(окрім камери) пишеться окремо через пульт звукооператора (якщо дозволяють технічні можливості пульта) на рекордер;

В результаті:

- весільний фільм тривалістю до 40 хвилин;

- весільний кліп (переглянути портфоліо);

- збереження весільного фильму на файлообміннику Google Driveпротягом 6 місяців;

Пакет Стандарт. Вартість - 23 000 грн.:

попередня зустріч та консультація;

- не більше 13 годин роботи* відеооператора (від зборів нареченої до зняття фати);

- два оператори;

звук на банкеті/церемонії розпису(окрім камери) пишеться окремо через пульт звукооператора (якщо дозволяють технічні можливості пульта) на рекордерр;

В результаті:

весільний фільм до 90 хвилин (напишіть мені, і я надам вам доступ до весільного фільму);

весільний кліп (переглянути портфоліо);

- Instagram відео;

індивідуально оформлений флеш накопичувач;

- збереження весільного фильму на файлообміннику Google Drive протягом року;

Якщо ви не знайшли те, що вам необхідно, зв'яжіться з нами і ми обов'язково підберемо оптимальний пакет, адже ми завжди цінуємо своїх клієнтів.

При замовленні вінчання, другого дня відеозйомки, лавсторі, ціна обговорюється індивідуально

Шановні клієнти, дата вважається заброньованою лише після особистої зустрічі, обговорення всіх деталей відеозйомки, чаювання ) та внесення завдатку.

*робота відеооператора понад зазначений час оплачується додатково погодинно

• Репортажна зйомка – це професійна зйомка публічних подій та масових заходів, які можуть відбуватися за певним сценарієм або мати імпровізований характер. Репортажна зйомка – досить динамічний вид зйомки. Основна мета репортажної відеозйомки полягає в тому, щоб передати загальну атмосферу події, зафіксувати найважливіші моменти, передати емоції, дії, настрої учасників заходу, їх коментарі та інтерв'ю. и интервью.

Репортажну відеозйомку замовляють для висвітлення:

- концертів;

- корпоративи компаній;

- массові культурні заходи;

- воркшопи;

- семінари;

Вартість відеозйомки залежить від безлічі факторів, зв'яжіться з нами і ми обов'язково підберемо оптимальний варіант для репортажної зйомки вашої події.

• Промо-ролик (промо-відео) – це короткий рекламно-інформаційний фільм, який презентує компанію або пропоновані нею товари та послуги. Зазвичай він обмежений у хронометражі, але рекомендується не перевищувати тривалість короткометражного фільму (3 – 12 хв). Це дозволяє відкинути зайву інформацію і зосередитися на самій суті – на перевагах та вигодах. Дані відео ролики можна показувати на презентаціях свого бренду, конференціях, в рекламних ціля в мережі інтернет чи будь-яких інших заходах.

Це можуть буть:

- концерти;

- backstage;

- відеозапрошення;

- запис коротких привітань;

- презентація продукції;

- love story;

- реклама магазину.

Вартість відеозйомки залежить від безлічі факторів, зв'яжіться з нами і ми обов'язково підберемо оптимальний варіант по створенню Вашого промо-ролика.